Skip to main content

Мережа АЗК AMIC Energy запускає мобільний додаток AmicPAY

Post date
Поділитись

Клієнти мережі AMIC Energy отримали можливість сплачувати за пальне смартфоном, навіть не виходячи з машини. Така функція стала доступною завдяки інтеграції цифрового гаманця Masterpass у новий мобільний додаток AmicPAY.

Київ, 09 липня, 2019 р. — Відтепер завдяки співпраці AMIC Україна, Mastercard, iPay.ua та PayForce відвідувачі мережі АЗК AMIC Energy мають змогу скористатися новим мобільним додатком AmicPAY, що дозволяє клієнтам здійснювати такі звичні операції, як покупка пального, просто в авто, без потреби йти до каси. Новий додаток також пропонує низку інших додаткових сервісів та послуг: заправка за допомогою QR-коду, переказ коштів з картки на картку, поповнення мобільного рахунку онлайн, перегляд історії платежів тощо, або заправити вашого друга дистанційно.

«Мобільний додаток AmicPAY був створений разом із партнерами — Mastercard, iPay.ua та PayForce. Завдяки неймовірним зусиллям та командній роботі професіоналів ми створили круте рішення, яким уже можна активно користуватися. Мобільний додаток можна завантажити у Google Market та Apple Store. Завантажуйте скоріше», — наголосив Олександр Питель, керівник IT-напряму.

Для оплати пального на AMIC Energy за допомогою смартфону необхідно встановити додаток AmicPAY та авторизуватися у ньому. Після цього — обрати заправку, номер колонки, від якої буде заправлятись авто, а також вид пального, його вартість чи кількість літрів, і натиснути кнопку вибору типу оплати. Додаток автоматично авторизує користувача, якщо він уже зареєстрований у Masterpass. Швидку реєстрацію можна також пройти безпосередньо в додатку AmicPAY. Для цього достатньо один раз ввести в систему дані банківських карток. Це можуть бути картки будь-якого українського банку різних платіжних систем. Надалі оплачувати пальне в мобільному додатку можна в один клік — картками, доданими до цифрового гаманця Masterpass.

«Компанія Mastercard створює можливості для швидких та зручних оплат там, де це найбільш необхідно. Водії автомобілів цінують прості оплати, які економлять час та дають можливість уникнути черг. Завдяки інтеграції платформи цифрових гаманців Masterpass, рішення AmiсPAY відкрило перед клієнтами мережі АЗК AMIC Energy новий досвід сплати за пальне — в один клік, без необхідності тримати картку в руках чи навіть залишати авто. Платформа Masterpass дозволяє зберігати картки будь-яких банків різних платіжних систем, а надійність і безпека розрахунків з Masterpass гарантована високими стандартами Mastercard», — зазначив Юрій Батхін, віце-президент із розвитку бізнесу Mastercard в Україні..

Інтеграцію Masterpass у додаток AmicPAY було реалізовано за технічної підтримки сервісу онлайн-платежів iPay.ua.

«Мобільний додаток AmicPAY вiд АЗК Amic Energy – це яскравий приклад вдалої інтеграції програми лояльності торговця та платіжних засобів, що пропонуються iPay.ua. Відтепер в смартфоні клієнта заправка в один клік, облік та нарахування бонусів та знижок, додаткові платіжні та сервісні функції. Все це дозволяє збільшити лояльність клієнтів та надає значні конкурентні переваги нашому партнеру», — зазначив Антон Косторніченко, комерційний директор сервісу онлайн-платежів iPay.ua.

Із 8 липня по 8 жовтня 2019 року у мережі АЗК AMIC Energy діє акція: користувачі додатком AmicPAY мають змогу отримати знижку на пальне до 5 грн/л. Дізнайтеся більше на https://amicpay.amicenergy.com.ua

Про мережу АЗК AMIC Energy

Мережа АЗК АМІК налічує більше 200 заправних комплексів по всій Україні, які цілодобово відкриті для водіїв. АЗК АМІК – це завжди найвищий рівень обслуговування, головною метою якоюго є піклування про клієнта. Мережа пропонує своїм клієнтам якісне європейське пальне, великий вибір смачної та здорової їжі та смачну запашну.

Про Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.Mastercard.com — міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою у світі платіжною мережею, що об’єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного.

Про iPay.ua

Робота сервісу iPay.ua забезпечується компанією ТОВ «Універсальний дата центр» в партнерстві з фінансовою компанією ТОВ «Універсальні платіжні рішення» Ліцензії НБУ (№ 3 від 11.11.2013 року). Компанія iPay.ua надає послуги прийому платіжних карт, як засіб оплати за товари і послуги, для більш ніж 1500 торгово-сервісних підприємств України. На сайті компанії щомісяця оплачують послуги 400 тис. клієнтів.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись