Skip to main content

Магнолії на золотому оксамиті: історія про те, чому нас не цінують і як це виправити

Post date
Поділитись

Чому одних шанують, а інших не помічають? Дочитайте неймовірну історію картини Мартіна Джонсона Хеда до кінця і дізнайтеся, у чому секрет успіху.


iPay.ua разом із сучасною художницею та письменницею Оксаною Тодоровою розпочинає рубрику Golden Stories. Відтепер щоп’ятниці ми публікуватимемо одну незвичайну історію з живопису й одну картину з нашої золотої колекції — стилізацію шедевру видатного художника, створеною Оксаною Тодоровою спеціально для iPay.ua.

Золота історія №1. Що сталося з картиною «Магнолії на золотому оксамиті» Мартіна Джонсона Хеда?

Картина «Магнолії на золотому оксамиті» була подарована бонусом на блошиному ринку при купівлі комода за 29 доларів. Продавець закривав цією картиною дірку в стіні. Минув певний час, і новий власник дивовижним чином, випадково, побачив зображення полотна на картці в настільній грі під час відпочинку із друзями. Він загуглив зображення і дізнався, що оригінал картини загубився. Кілька експертиз, аукціон і — бінго!

Полотно Мартіна Джонсона Хеда «Магнолії на золотому оксамиті» продано Музею витончених мистецтв у Х’юстоні за рекордні 1,25 мільйона доларів.

Золоті поради від iPay.ua

  1. Цінуйте себе! Якщо хтось не дорожить вами, це не означає, що ви нічого не варті. Це означає, що ви не в тому місці й не з тими людьми. У кожного з нас є те, що робить його винятковим. Треба лише правильний час і правильне оточення, яке здатне це побачити.
  2. Ваш професійний успіх та успіх власної справи також багато в чому залежить від правильних обставин. Можливо, зараз ви не серед лідерів, але вже завтра все може змінитися. Головне, не покладатися лише на удачу, а змінювати ці обставини власноруч. Бо ваш успіх завжди у ваших руках.

Насолоджуйтеся картиною і створюйте власну золоту колекцію історій разом з iPay.ua!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись