Skip to main content

Купувати музичні інструменти онлайн в мережі МузТорг стало ще простіше разом з платіжним партнером iPay.ua

Post date
Поділитись

Лідер продажу музичних інструментів в Україні мережа МузТорг підключив для своїх клієнтів нову можливість оплати товарів – за допомогою платіжного сервісу iPay.ua.

Відтепер придбати товари в інтернет-магазині Muztorg.ua можна як стандартним способом за допомогою картки будь-якого українського банку, так і за допомогою сучасних сервісів оплати в один клік Apple Pay та Google Pay.

Окрім інтернет-магазину мережа “МузТорг” також представлена рітейл-магазинами в Києві, Житомирі та Чернігові. Компанія працює на ринку України більше 20 років, і сьогодні офіційно представляє на ринку України такі відомі бренди, як Fender, Gibson, Ibanez, Marshall, VOX, Korg, TAMA, Mackie, JBL Professional і багато інших.

“Для нас важливо, щоб клієнтам було зручно робити покупки в нашій мережі Muztorg.ua, і тому ми підключаємо найбільш популярних, найбільш надійних операторів. iPay.ua – не просто популярний та надійний оператор. Він належить до тих сервісів, які постійно у русі, постійно щось додають, постійно розвиваються та йдуть вперед. Їхня енергія викликає лише захват, і ми впевнені, що разом зробимо багато цікавого та корисного”, – директор по маркетингу Юрій Алексєєв.

Обирайте якісні інструменти всесвітньо відомих брендів та оплачуйте свої покупки швидко і зручно за допомогою iPay.ua.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись