Skip to main content

Купуй digital-транспортну картку в Київ Цифровий за 1 грн та отримуй 5 поїздок

Post date Post count 2282
Поділитись

Сьогодні відбувся запуск унікальної спільної кампанії між Київ Цифровий, провідною платіжною системою Mastercard та сервісом онлайн-платежів iPay.ua, з метою популяризації безготівкових розрахунків.

З 4 вересня до 4 листопада купуйте цифрову транспортну картку на проїзд в Києві у застосунку Київ Цифровий за 1 гривню та отримуйте 5 поїздок у подарунок.

Як отримати карту за 1 гривню та безкоштовні поїздки?

Для участі в акції потрібно лише оновити застосунок та придбати цифрову транспортну карту всього за 1 грн (замість 40 грн) в застосунку Київ Цифровий, сплативши за неї карткою Mastercard будь-якого українського банку.
Кожен новий користувач цієї картки отримає в подарунок п’ять безкоштовних поїздок. Всього кампанія передбачає 500 000 безкоштовних поїздок для киян та гостей столиці.

Після оплати цифрова карта автоматично прив’яжеться до банківської картки в Apple або Google Wallet, а також до пристрою, з якого здійснили оплату. Важливо зауважити, що ця цифрова карта буде працювати лише на смартфоні, з якого її придбали.
Щоб скористатися безкоштовною поїздкою, достатньо просто піднести свій смартфон з банківською карткою, якою оплатили цифрову транспортну карту, до валідатора в громадському транспорті. Після цього поїздка автоматично підтвердиться.

Ця кампанія триватиме протягом двох місяців – з 4 вересня по 4 листопада 2023 року (або до закінчення бюджету рекламної акції в повному обсязі).

Як придбати транспортну картку?

Транспортну карту можна придбати в застосунку Київ Цифровий, знайшовши її у розділі “Транспортна карта” зі швидким доступом на головному екрані або перейшовши за посиланням “К ⟶ Транспортна карта”.

Олег Самбольський, директор ТОВ “Універсальний дата центр” iPay.ua:

“Ми раді бути партнерами КМДА та Mastercard у додатку Київ Цифровий та спільно організовувати зручну можливість оплачувати проїзд та отримати цифрову транспортну карту, яка збільшить кількість безпечних безготівкових розрахунків у нашому місті”

Київ Цифровий – це застосунок, який об’єднує основні міські сервіси та налічує понад два мільйони користувачів.

Якщо ви ще не маєте додатку Київ Цифровий, завантажуйте в App Store або Google Play та сплачуйте за проїзд в додатку легко і безпечно за допомогою iPay.ua. Діджиталізуємо державу разом!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись