Skip to main content

Корисні сервіси для подорожей

Post date
Поділитись

Кожен, хто збирається в подорож за кордон, в першу чергу думає про хороший відпочинок, місця, які варто відвідати та сувеніри, які хочеться привезти рідним.

Однак під час мандрівки завжди може трапитись непередбачувана ситуація, яка влаштує перевірку вашій нервовій системі. “Приспічило” посеред міста, не можете знайти вільний Wi-Fi, з’явилась необхідність терміново відправити кошти в Україну – про всі можливі “сюрпризи” краще подумати заздалегідь.

Ознайомтесь з сервісами, які точно стануть вам в нагоді в будь-якій мандрівці.

Flush – пошуковик туалетів

І сміх, і гріх, але що робити, коли вам “приспічило” прямо посеред площі Сан Марко в Венеції чи біля Фонтану Треві в Римі? По-перше, видихайте. По-друге, завантажуйте додаток Flush, вмикайте геолокацію і програма знайде найближчий туалет з-поміж майже 200 000 наявних у базі. 

Splitwise – сервіс підрахунку коштів

Математика – це не для всіх, а після випитого келиха вина в компанії друзів може бути важко порахувати, хто скільки має заплатити в ресторані. Додаток миттєво розіб’є кошти за вас і ви уникнете мук з їх підрахуванням.

Mandic magiC – пошуковик паролів до Wi-Fi

“Фая, нет вай-фая”, – можете забути слова цієї пісні, адже  Mandic magiC має базу всіх публічних Wi-Fi паролів. Перед тим, як вирушити в подорож, увімкніть додаток, знайдіть ваш маршрут на карті та збережіть всі потрібні паролі.

XE – розрахунок конвертації валют

У кожній країні різні валюти, і коли ви хочете придбати капелюх, скажімо, у В’єтнамі, одразу буде важко второпати, скільки ж гривень міститься у 1 343 958 в’єтнамських донгах.  Вам допоможе додаток для моментальної конвертації валют XE. 

Prey Anti Theft – пошуковик втрачених смартфонів

Загубити свій смартфон у подорожі – страшний сон будь-якого туриста. Якщо ж так все-таки сталося, додаток Prey допоможе його знайти, заблокувати чи увімкнути сигналізацію. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі цікавих лайфхаків та акцій від iPay.ua.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись