Skip to main content

Корисні фінансові онлайн-ігри

Post date
Поділитись

Кількість ігроманів під час карантину суттєво збільшилась! Але щоб проводити час з користю, спробуйте одну із онлайн-ігор, які допоможуть вам навчитись фінансової грамотності.

А щоб мати доступ до ігор без перешкод, не забудьте завчасно заплатити за інтернет онлайн через iPay.ua.

CleanStart

Вартість: безкоштовно
Платформа: браузер

Бізнес-симулятор від массачусетської школи менеджменту MIT Sloan пропонує виростити успішний стартап в сфері clean tech. “Ваш” продукт впроваджується в системи будинку (світло, опалення, газ та інші) і дозволяє економити енергію. На розвиток продукту за допомогою друзів і сім’ї ви зібрали $ 1 млн і тепер будете змагатися з іншими стартапами і великими фірмами. У грі немає реальних суперників, все контролюється самою програмою.

Portfolio

Вартість: безкоштовно
Платформа: браузер

Гра надає практичні навички використання фінансових інструментів. Користувачеві пропонують прийняти фінансове рішення і висувають аргументи за і проти. Гра знайомить з такими концепціями, як співвідношення між прибутковістю і ризиком, вигода від диверсифікації тощо.

Finance Park

Вартість: безкоштовно
Платформа: браузер

Англомовний симулятор, в якому гравцеві приписується певна життєва ситуація (наявність освіти, посада, наявність сім’ї, щомісячний дохід), на підставі якої користувач повинен приймати фінансові рішення. Розвиває навички бюджетування, управління грошима, знайомить з концепцією заощаджень, витрат і фінансових інститутів (банки, страхування).

Читайте більше цікавих новин на нашій сторінці в Facebook.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись