Skip to main content

iPay.ua став офіційним партнером Google по впровадженню послуги Google Pay

Post date
Поділитись

Мільйони людей щодня використовують Google для особистих чи робочих цілей. Відтепер кожен власник онлайн-бізнесу в Україні має нагоду ще більше спростити їх життя та полегшити процес покупок та оплат послуг через інтернет.

Сервіс iPay.ua став офіційним партнером Google по впровадженню послуги Google Pay в Україні. Існуючі партнери та нові клієнти iPay.ua тепер мають змогу додати на свій сайт чи мобільний додаток нову опцію прийому платежів через сервсіс Google Pay – швидкий і зручний спосіб оплачувати покупки на веб-сайтах чи мобільних додатках без введення даних банківської картки.

Навіщо це потрібно?

Впровадження послуги Google Pay для онлайн-бізнесу має ряд переваг:

  • Проста і швидка процедура оплати скорочує час клієнта на покупку та збільшує кількість конверсій на площадці торговця.
  • Торговець отримує доступ до мільйонної аудиторії зареєстрованих користувачів Android.
  • Безпека платежів гарантована Google – дані банківських карт клієнтів надійно захищені і не передаються продавцеві при оплаті.
  • Проста процедура інтеграції послуги.

Як все виглядатиме для користувача?

Користувач потрапляє на екран вибору типів оплати на вашому сайті чи в додатку, натискає на кнопку “Оплатити через GPay”, вибирає потрібну картку або залишає ту, що вказана за замовчуванням, натискає кнопку підтвердження. З зазначеної карти знімаються кошти, а платіжні дані передаються продавцеві за захищеному каналу. І все!

Як впровадити Google Pay

Для впровадження Google Pay на ваш сайт чи додаток достатньо залишити залишайте заявку на підключення за посиланням.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись