Skip to main content

iPay.ua приєднався до Асоціації правовласників та постачальників контенту

Post date Post count 181
Поділитись

Разом з АППК сервіс iPay.ua буде сприяти розвитку телевізійного ринку України

На початку листопада 2021 року iPay.ua (ТОВ «Універсальний дата центр») став членом Асоціації правовласників та постачальників контенту.

Голова Правління АППК Наталія Клітна і керівниця проєктів iPay.ua Альона Кисельова 4 листопада обговорили можливі спільні заходи щодо розвитку ТБ-сервісів і доступу до мережі Інтернет та підвищення зручності платежів для клієнтів.

«iPay.ua готовий підтримувати ініціативи провайдерів для розвитку ринку і збільшення обсягів надання послуг», – зауважила Альона Кисельова, коментуючи вступ в АППК.

«Всі сучасні сервіси електронних комунікацій на сьогодні використовують онлайн-платежі, отже, ми маємо бути в постійному діалозі з лідерами постачання таких послуг для найкращого задоволення потреб споживачів», – говорить Наталія Клітна.

Крім того, під час зустрічі сторони домовилися обговорити поширення практики припинення піратства не через блокування ресурсів в мережі Інтернет, а через припинення перерахування коштів піратам через платіжні системи.

Нагадаємо, мета iPay.ua – забезпечити клієнтів та партнерів, зокрема постачальників контенту і послуг доступу до мережі Інтернет, зручними та безпечними інструментами для здійснення та прийому онлайн-платежів від користувачів. Українці ж за допомогою сервісу можуть зручно оплачувати послуги кількох десятків ТБ-провайдерів, що працюють в різних регіонах країни.

Про Асоціацію правовласників та постачальників контенту

Асоціація правовласників та постачальників контенту – професійне індустріальне об’єднання учасників телевізійного ринку України – правовласників, провайдерів програмної послуги, телерадіоорганізацій. Була створена 26 травня 2011 року та налічує близько 50 асоційованих і дійсних членів. 

Мета АППК – забезпечення ефективного розвитку ринку аудіовізуальних послуг в Україні, створення комфортних організаційних та правових умов для здійснення господарської діяльності членів організації та захисту спільних законних інтересів.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись