Skip to main content

iPay.ua запустив Apple Pay для електронної комерції

Post date
Поділитись

Сервіс iPay.ua першим в Україні серед постачальників платіжних послуг розпочав надання послуг по інтеграції Apple Pay для партнерів у сфері електронної комерції.

Першими серед рітейлерів, хто інтегрував спосіб оплати Apple Pay в свій мобільний додаток, стала мережа АЗК WOG. Власники смартфонів iPhone, які отримали оновлену версію додатку PRIDE, можуть використовувати Apple Pay для оплати пального та кави з WOG PAY та покупок в фірмовому онлайн-магазині. Відтепер у клієнтів WOG з’явився ще один платіжний інструмент для здійснення безконтактних платежів, оскільки раніше для цього використовувався тільки цифровий гаманець Masterpass.

Що таке Apple Pay та його переваги

Apple Pay — система мобільних платежів від корпорації Apple, за допомогою якої користувачі iPhone та Apple Watch мають змогу здійснювати оплату покупок в торгових точках за технологією NFC. При чому номер картки та інші конфіденційні дані при оплаті Apple Pay не зберігаються на телефоні, серверах Apple та не передаються продавцеві. Пристрою присвоюється унікальний номер, а для транзакції генерується унікальний одноразовий код.

Дізнайтесь більше про можливості впровадження Apple Pay та інших інноваційних платіжних інструментів для вашого бізнесу.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись