Skip to main content

Інтернет-провайдер Коло ТБ підключив можливість оплати за допомогою Apple Pay і Google Pay

Post date
Поділитись

Провайдер Коло ТБ, який є лідером на території України по запуску цифрового телебачення за технологією IPTV, підключив нову можливість для швидкої оплати послуг через сервіс iPay.ua. Відтепер це просто зробити в особистому кабінеті за один клік – завдяки інструментам Google Pay та Apple Pay, які дозволяють здійснювати оплату товарів та послуг на веб-сайтах та мобільних додатках за допомогою мобільних пристроїв на Android та iOS.

Час на оплату послуг скоротиться вдвічі! Користувачам не потрібно щоразу вводити карткові дані, але при цьому вони будуть надійно захищені і не передаються продавцеві при оплаті.

Окрім стандартного та нових вищезгаданих способів, інтернет-провайдер КОЛО також надає користувачам можливість здійснювати оплати за допомогою цифрового гаманця Masterpass.

“Мені здається, що ми із iPay.ua вже вічність. Навіть не пам’ятаю наших послуг без них. В першу чергу хотілося б подякувати за довготривалу та міцну партнерську дружбу та підтримку. iPay.ua – одна з тих компаній, яка, як ніхто інший розуміє потреби свого клієнта та клієнтів свого клієнта (перепрошую за тавтологію). Будучи завжди на крок попереду, вони надають сервіс і послуги, що вирішують проблеми і задачі не лише сьогодення, а й зазираючи у завтрашній день, пропонують новаторські рішення. Давайте своїм клієнтам найсучасніші і максимально зручні умови оплати за послуги, які продаєте і вони захочуть платити вам більше”, – зазначає Бондар Олександр, керівник проекту Коло ТБ.

Дізнавайтесь більше про можливість прийому платежів за допомогою Google Pay, Apple Pay та інші інноваційні інструменти для бізнесу на порталі ecom.ipay.ua.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись