Skip to main content

Дещо новеньке для наших клієнтів!

Post date
Поділитись

Платіть за Інтернет швидко та безпечно разом із сервісом iPay.ua та >інтернет-провайдером Коло ТБ. З сьогоднішнього дня усі користувачі інтернету від Коло ТБ мають можливість платити за інтернет не тільки безпечно, але й швидко!

Наш сервіс разом із Коло ТБ інтегрували технологію Masterpass у механізм оплати доступу у мережу інтернет. Для того щоб скористуватись послугою зручної та швидкої оплати зайдіть у свій Особистий кабінет та оберіть необхідну послугу, далі – просто тицьніть на кнопку сплатити і готово! Вам більше не доведеться вводити дані своїх платіжних карток та хвилюватися через те, що ці дані попадуть до шахраїв. Оплата відбувається швидко, зручно, прозоро та безпечно.

Миттєва оплата інтернету інколи може стати справжнім спасінням якщо Вам, наприклад, терміново потрібно увімкнути дитині улюблені мультики або переслати начальнику договір на мільйон доларів. Тож не зволікайте, економте власний час та нервову систему!

Процес оплати інтернету через технологію Masterpass цілком супроводжується компанією Mastercard, тож за безпеку своїх Ви даних можете не хвилюватися.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись