Skip to main content

Чому користуватись платіжною карткою вигідно

Post date
Поділитись

Готівка чи платіжна картка? Носити з собою гору банкнот чи довірити всі свої фінанси банку? Вибирати стане легше, коли ви дізнаєтесь про фішки вигідного використання платіжних карт.

Здійснювати платежі, не піднімаючись з дивану

Дистанційна оплата – одна із найпривабливіших переваг платіжних карток. Користуючись сервісом онлайн платежів iPay.ua, ви зможете оплатити за допомогою картки будь-що: від поповнення мобільного до оформлення страховки.

Контролювати свій бюджет

Контроль витрат – важлива складова грамотного фінансово планування. Якщо більшу частину покупок ви оплачуєте карткою, то вам простіше буде відстежити свої витрати. Зробити це можна в мобільному додатку банку або за допомогою спеціальної програми для смартфона. Аналізуйте витрати, уникайте непотрібних покупок і швидше досягайте ваших фінансових цілей.

Накопичувати бонуси та отримувати кешбек

Кешбек передбачає повернення певного відсотка від суми, яка була витрачена протягом місяця, на карту живими грошима. Розмір та тип покупок, за які начислиться кешбек визначається умовами кожного окремого банку. Що стосується бонусів, то вони бувають різноманітними – бали за покупки, авіамилі чи мегабайти мобільного трафіку у оператора-партнера.

Полегшити собі життя

В кінці кінців, хто не використовує платіжні картки, щоб почистити клавіатуру на комп’ютері чи намалювати рівну лінію в записнику за відсутності лінійки?

Більше цікавих новин на нашій Facebook-сторінці.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись