Skip to main content

Акцент на технологіях та нетворкінг: як пройшов перший бізнес-сніданок iPay.ua

Post date
Поділитись

Близько 30 компаній зібралися разом, щоб дізнатися про тактику дій під час карантину та ознайомитися з новими фінтех-продуктами для покращення бізнесу.

3 вересня у київському ресторані Bassano відбувся перший сніданок iPay.ua для представників українських компаній. Метою зустрічі стало обговорення сучасних технологій, які сприяють покращенню обслуговування клієнтів і підвищенню доходу підприємств під час карантину.

Спікер заходу — Євгеній Чорний, керівник digital-marketing department АЗК WOG, — розповів, як за допомогою додатку WOG PAY Кафе мережі вдалося всього за місяць отримати зростання показників на понад 3500%!

Ми, зі свого боку, поділилися результатами роботи за 2020 рік. Зокрема, трохи більше, ніж за пів року команда iPay.ua впровадила новий протокол для фінансових компаній Tokly, запустила мобільний банк з Idea Bank, створила сервіс безготівкових чайових Cashless Tips QR та запропонувала бізнесу ще безліч потужних нововведень для якісного й безпечного прийому платежів онлайн.

Гості зустрічі також мали змогу дізнатися про інноваційні продукти, які наразі перебувають в активній розробці компанії iPay.ua. Серед них, зокрема, Метрополітен Face ID — оплата проїзду «обличчям».

«Світ став іншим. Швидкість змін за всю історію людства має найвищі показники практично в усіх галузях економіки. Майже кожна компанія для свого подальшого розвитку потребує застосування нових технологій.

Вже зараз варто розуміти — залишаться не всі. Лише частина підприємств, яка працюватиме для свого клієнта 24/7 і впроваджуватиме інновації, зможе зберегти своє місце у новому для всіх світі. Наша з партнерами зустріч була присвячена саме цій, дуже актуальній у нинішніх умовах темі», — зазначив генеральний директор iPay.ua Євген Веліканов.

Бізнес-сніданок iPay.ua відвідали представники близько 30 компаній. Серед них українські та міжнародні банки (Ощадбанк, Укрексімбанк, Райффайзен Банк Аваль, Альфа-Банк та ін.), кредитні та фінансові організації (Credit7, CreditPlus, Інфінанс та ін.). А також енергетичний холдинг ДТЕК (Yasno), інтернет-провайдер Ланет, ресторатор Дмитро Борисов й інші гості.

Окрім корисної інформації для покращення діяльності компаній в умовах пандемії, гості отримали можливість налагодити нові бізнес-знайомства та насолодитися смачним сніданком.

Фотозвіт із зустрічі можна переглянути на нашій сторінці у Фейсбуці.

Слідкуйте за подіями і ставайте гостями майбутніх заходів від iPay.ua. Обіцяємо, буде цікаво та дуже продуктивно!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись