Skip to main content

Підсумки липня: новини та досягнення iPay.ua

Post date Post count 472
Поділитись

Липень приніс нам теплі літні дні, але також деякі виклики, зокрема часті відключення світла та сумні події, як влучання в Охмадит. Незважаючи на всі труднощі, ми продовжуємо рухатися вперед разом з вами, будуючи світле майбутнє.

16-річчя iPay.ua

Цього місяця ми відсвяткували наше 16-річчя. Величезна подяка кожному клієнту, який є з нами або був з нами весь цей час. Ваша підтримка, кожна оплата та навіть відвідування сайту – безцінний вклад у наш розвиток. Цікава статистика про iPay.ua та наших дорогих клієнтів за посиланням

Досягнення липня

iPay.ua увійшов до Українського каталогу фінтех-компаній 2024
Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній (УАФІК) презентувала нову версію щорічного фінтех-каталогу. Це дослідження фінансових технологій в Україні тривало з лютого по березень 2024.

TechFin Expert Summit 2024
Наші представники взяли участь в одній з найбільших конференцій на українському фінансовому ринку, де ми представили новітній платіжний метод “Мій банк”, який сприятиме розвитку бізнесу та благодійності.

Нові функції в особистому кабінеті

Ми активно працювали, щоб найближчим часом надати вам нові функції у вашому особистому кабінеті. Ось що вас чекає вже в серпні:

  • Сортування шаблонів.
  • Більш доступне керування нагадуваннями.
  • Оновлення архіву платежів.
  • Оновлення функціоналу “Мої збори”. На жаль, ми припиняємо підтримку створення сторінок донатів на IBAN. Це не вплине на вже створені сторінки, але створення нових стане недоступним. Створення зборів на картку буде доступним і надалі.
  • Оновлення лімітів переказів на IBAN-рахунки до 29000 грн за одну транзакцію.

Фінансова порада на серпень

Спробуйте виділити частину свого бюджету для інвестицій у власний розвиток, такі як курси, книги або хобі. Це не лише допоможе вам набути нових навичок, але й зробить ваше життя більш цікавим і насиченим.
Оплачуйте рахунки за допомогою iPay.ua, щоб зекономити час та уникнути черг.

Бажаємо вам вдалого серпня та нових досягнень!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись