Skip to main content

4G в метро Києва: повний список станцій та коли запрацює в усьому метрополітені (ОНОВЛЕНО)

Post date
Поділитись

28 серпня 4G-інтернет з’явився ще на чотирьох станціях: Хрещатик, Площа Льва Толстого, Олімпійська, Палац Україна.

Про підключення ще на кількох центральних станціях повідомляє The Village. Таким чином, скористатися мережею четвертого покоління можна вже на 19 станціях київського метро та в тунелях між ними.

Українські мобільні оператори Vodafone, Київстар і Lifecell продовжують поетапний запуск 4G-інтернету в столичному метрополітені. Станом на 28 серпня 2020 року перелік станцій з 4G-інтернетом виглядає так:

  1. Червона гілка: Академмістечко, Житомирська, Святошин, Університет, Театральна.
  2. Синя гілка: Героїв Дніпра, Мінська, Оболонь, Контрактова площа, Поштова площа, Майдан Незалежності, Площа Льва Толстого, Олімпійська, Палац Україна.
  3. Зелена гілка: Сирець, Дорогожичі, Лук’янівська, Золоті Ворота.

До початку навчального року мобільні оператори планують покрити 4G-мережею ще три станції: Палац спорту, Кловську, Печерську. А усі станції, що залишилися, — до кінця поточного року.

Нагадаємо, першою станцією з 4G-покриттям стало Академмістечко в березні 2020 року. На другому етапі — у липні — швидкісний інтернет з’явився ще на 8 станціях, у середині серпня — на 6 станціях.

А ви вже користуєтеся 4G-інтернетом у київському метрополітені? Поповнюйте мобільний рахунок Київстар, Vodafone або Lifecell на сайті iPay.ua — і насолоджуйтеся музикою, відео та соцмережами під час щоденних поїздок.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись