Skip to main content

12 лютого 2019 року відбулося офіційне відкриття інклюзивного Арт-Класу в школі №168

Post date
Поділитись

Представники сервіу онлайн платежів iPay.ua та благодійного проекту Япомога 12 лютого 2019 року прийняли участь у відкритті художнього класу в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №168 м. Києва.

Саме в цьому навчальному закладі з 2000 року започаткована інклюзивна освіта. Навчання у школі є повністю безкоштовне. Діти з інвалідністю мають право на обіди за рахунок держави, надається транспорт для дітей, що мають проблеми з пересуванням. Вранці їх забирають у школу, а після шести вечора розвозять по домівкам. У школі навчаються діти з усіх районів міста Києва, адже спеціалізованих шкіл ще не достатньо, щоб діти могли навчатись у своєму районі.

Інклюзивне навчання — навчання учнів або студентів із особливими потребами вводячи їх до загального освітнього середовища за місцем їхнього проживання.

Наразі в школі №168 нараховується 22 інклюзивних класи, де навчається 94 дитини з особливими освітніми проблемами. В основному це діти з церебральним паралічем (30% на інвалідних візках) та учні з розладами аутичного спектру.

iPay.ua та Япомога приєдналися до ініціативи благодійного проекту “Серцебиття” та у 2018 році розпочали збір коштів на закупівою матеріалів для художнього класу. Завдяки користувачам сервісу iPay.ua та Япомога вдалося зібрати 41000 бонусів, які були інвестовані в креативне та творче майбутнє дітей.

З детальним звітом можна ознайомитись за посиланням https://yapomoga.com/ua/cases/10#report-from-case-widget

Даріть добро разом з нами!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись