Skip to main content

Як iPay.ua розширює можливості оплат для українських підприємців: Інтерв’ю з Ольгою Неділько

Post date Post count 554
Поділитись

iPay.ua дбає про український бізнес, впроваджуючи онлайн-оплати під будь-який запит та розширюючи можливості для ФОПів

iPay.ua активно співпрацює з бізнесом, забезпечуючи підключення платіжних інструментів для зручних розрахунків з покупцями. Серед наших партнерів — бізнеси різного масштабу та наповнення. Виконавча директорка компанії Ольга Неділько дала розгорнуте інтерв’ю для banki.ua, де зокрема розповіла про особливості співпраці iPay.ua з малим і середнім бізнесом. Читайте основні тези інтерв’ю у нашому матеріалі.

Впровадження нових можливостей для ФОПів

Останнім часом значно зріс попит на впровадження платіжних послуг для фізичних осіб-підприємців. Ольга зазначає, що питання обслуговування малого та середнього бізнесу стало нагальним для iPay.ua, тому наразі компанія впроваджує нові можливості для підприємців. Виконавча директорка поділилася, що команда iPay.ua активно працює над створенням нового технологічного рішення на ринку, яке призведе до залучення великої кількості ФОПів.

Гнучкі рішення під запит клієнта

Ольга підкреслює, що у співпраці з бізнесом iPay.ua використовує індивідуальний підхід, пропонуючи гнучкі рішення під конкретні запити. Це можуть бути як популярні платіжні методи Apple Pay/Google Pay, так і оплата через POS-термінали, онлайн-інвойсинг або QR-платежі.

Також в iPay.ua готові чути клієнтів щодо вартості послуг, тому завжди проговорюються можливі варіанти. Наприклад, розглядаються різні підходи до утримання відсотків від суми операції: внутрішні, зовнішні або суміщені. “Ми клієнтоорієнтована компанія” – підкреслює Ольга. “Ми завжди намагаємося бути цікавими і для ринку платників, і для мерчантів”.

Технологічна зручність

Виконавча директорка iPay.ua зізнається, що наразі на платіжному ринку вже немає можливості приваблювати бізнес-клієнтів дуже низькими відсотками за транзакцію. Собівартість послуг стає критичною, і зменшувати вартість платежу просто немає куди. Тому в iPay.ua роблять ставку на розвиток технологічних можливостей, забезпечуючи зручність послуг для партнерів/мерчантів. “Партнер — це не лише про вигідність, а й про стосунки та технологічну зручність” — говорить Ольга.

Наразі перед компанією стоїть масштабне завдання з розробки онлайн-кабінету для партнерів. Ольга наголошує, що створення кабінету забезпечить зручність та прозорість роботи як для підприємця, так і для платіжного провайдера.

Читайте більше про співпрацю з бізнесом, а також про відмінності українського та європейського платіжного ринків, штучний інтелект в обслуговуванні клієнтів та ін. у великому інтерв’ю Ольги Неділько для banki.ua за посиланням https://banki.ua/articles/yevropeyskyy-rynok-platizhnyh-system-bilsh-zahyshchenyy-regulyatornymy-normamy-ale-ne-takyy.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись