Skip to main content

Виконавча директорка iPay.ua Ольга Неділько увійшла до ТОП-50 жінок українського фінтеху

Post date Post count 147
Поділитись

Ольгу Неділько було включено до каталогу “Топ-50 найвпливовіших жінок фінтеху 2024” рішенням експертного журі, яке високо оцінило її досвід, досягнення та активну роль у впровадженні інноваційних фінтех-продуктів

Жіноче лідерство у фінтех-індустрії України набирає обертів, і iPay.ua має черговий привід для гордості! Виконавча директорка компанії Ольга Неділько була визнана однією з 50 найвпливовіших жінок у фінтех-галузі України за результатами дослідження, організованого Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній (УАФІК).

Завдяки багаторічному досвіду на керівних посадах, стратегічному баченню та лідерським якостям Ольга Неділько зробила вагомий внесок у розвиток не лише iPay.ua, а й української фінтех-індустрії в цілому. Виконавча директорка iPay.ua неодноразово брала участь у реалізації інноваційних проєктів, покликаних змінити фінансовий ландшафт нашої країни, та демонструвала неперевершені результати навіть в умовах викликів сьогодення. За час керівництва Ольги iPay.ua закріпився як провідний гравець на фінансовому ринку України, отримав оновлену ліцензію НБУ та здобув низку престижних нагород, серед яких — титул «Найкращий партнер eCommerce 2023 року» та місце у першій трійці «Найкращих провайдерів з приймання онлайн-платежів» за версією FinAwards 2024.

Команда iPay.ua щиро вітає Ольгу з визнанням в якості однієї з лідерок українського фінтеху! Натхненні цим досягненням, ми продовжуємо рухатися вперед, досягаючи нових вершин у фінансових інноваціях та підтримуючи рівність в індустрії.

Ознайомитися з повним текстом дослідження можна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1-gQFZA0FiKWZQIL9rJvuKZBgbYFtr7MP/view

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись