Skip to main content

Новий рівень зручності платежів: оновлення кабінету користувача на iPay.ua

Post date Post count 148
Поділитись

Тепер ви можете сортувати шаблони по групах та фільтрувати за категоріями, налаштовувати нагадування для будь-яких шаблонів платежів, вказувати адресу згідно з актуальним переліком українських вулиць та ін.

iPay.ua невпинно працює над тим, щоб ваш платіжний досвід ставав ще кращим. Нещодавно ми оновили кабінет користувача, тож зустрічайте нові можливості сервісу, які зроблять ваші платежі ще більш зручними та швидкими.

Додано функціонал “Групи платежів”

Ми додали можливість сортувати шаблони по групах у розділі “Шаблони рахунків”. Створюйте папки на базі адреси та зручно організовуйте платежі за комунальні послуги. Більше жодного безладу у вашому кабінеті!

Можна створювати відразу кілька папок для різних адрес, додавати до них відповідні шаблони (як вже наявні, так і нові) та зручно переглядати. Вам точно сподобається ця нова функція, якщо ви оплачуєте комунальні для декількох квартир.

Як створити групу платежів?

  • В розділі “Шаблони рахунків” оберіть пункт “Мої групи”.
  • Натисніть “Додати групу”.
  • У вікні, що відкриється, введіть адресу та збережіть зміни.

У створеній групі буде кнопка “Додати рахунок”. Натиснувши на неї, ви зможете додати вже наявний шаблон до групи платежів, обравши потрібний зі списку, або ж створити новий.

До груп платежів наразі можна додавати шаблони для комунальних послуг, інтернету, телебачення, стаціонарного телефону, охорони та платежів за реквізитами.

Всі шаблони об’єднано в один розділ. Додано сортування за типом

Раніше у нас були окремі розділи для автоплатежів та для решти шаблонів. Тепер для вашої зручності ми об’єднали всі шаблони в один розділ “Шаблони рахунків” та додали 3 окремі вкладки для їх сортування за типом:

  • Платежі.
  • Автоплатежі.
  • Перекази.

Зберігайте усі ваші шаблони в одному місці та легко знаходьте потрібні у будь-який момент.

Додано фільтрацію шаблонів за категорією

Щоб ви могли швидше знаходити потрібний шаблон для оплати, ми додали можливість фільтрації за категорією у вкладці “Платежі”. Наприклад, оберіть категорію “Телефонний зв’язок”, щоб побачити тільки ті шаблони, що стосуються оплати стаціонарного телефону.

Додано функцію налаштування нагадувань для шаблонів

Тепер ви можете самі налаштувати нагадування для будь-якого вашого шаблону, встановивши потрібну дату. Якщо раніше сповіщення приходили тільки для частини шаблонів, то зараз ми передбачили можливість встановлювати нагадування про всі ваші платежі!

Просто зайдіть в обраний шаблон та вкажіть, коли вам нагадати про його оплату. У потрібний день ми надішлемо на ваш email посилання для здійснення платежу. Тепер ви точно не пропустите жодної оплати!

Шаблони з налаштованими нагадуваннями позначаються жовтим дзвіночком у кутку. За бажанням нагадування для шаблона можна відключити у будь-який момент.

Оновлено головну сторінку кабінету користувача

Ми хочемо, що вам було ще зручніше користуватися нашим сервісом, тож прибрали все зайве з головної сторінки кабінету. Тепер там тільки найнеобхідніше для надшвидких платежів.

Ми додали блок “Мої групи” з шаблонами на головну сторінку, щоб ви могли з легкістю отримати доступ до потрібного платежу. Також було оновлено користувацький інтерфейс для ще простішої взаємодії з сервісом.

Оновлено перелік адрес у кабінеті користувача

Нарешті доступний перелік адрес в кабінеті відповідно до нових назв українських вулиць. Перепрошуємо, що раніше деякі дані були застарілими, але наразі проблема вирішена. Більше жодної плутанини — сміливо вказуйте адресу згідно з актуальним переліком вулиць!

Усунено помилки в кабінеті користувача

Ми зробили додаткові правки та усунули помилки, які заважали вам в роботі з кабінетом. Наша команда завжди працює над удосконаленням сервісу, беручи до уваги зауваження та пропозиції наших користувачів.

Залишайте ваші відгуки про оновлення або побажання на help@ipay.ua
Дякуємо, що ви з нами❤️!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись