Skip to main content

Нові можливості: як налаштувати нагадування для всіх ваших платежів

Post date Post count 115
Поділитись

Тепер ви маєте можливість самостійно налаштовувати нагадування для будь-якого зі своїх шаблонів, вибравши потрібну дату. Якщо раніше сповіщення надходили лише для деяких шаблонів, то тепер можна встановити нагадування для всіх платежів!

Просто відкрийте потрібний шаблон і вкажіть, коли вам слід нагадати про оплату. У визначений день ми надішлемо на вашу електронну пошту посилання для здійснення платежу. Тепер ви точно не забудете про жоден платіж!

Шаблони з активованими нагадуваннями відображаються з жовтим дзвіночком у куті. Ви також можете вимкнути нагадування для будь-якого шаблону в будь-який момент.

Як налаштувати нагадування для шаблону?

  • Оберіть шаблон.
  • Натисніть на 3 крапки в правому верхньому кутку.
  • Оберіть “Редагувати”.
  • Перемістіть повзунок на “Включити нагадування” у вікні редагування.

Якщо користувач не вказував електронну пошту під час реєстрації кабінету, йому буде надіслано додаткове сповіщення для валідації email-адреси.

Як приходять нагадування?

Нагадування приходять у листах на email-адресу по заданому графіку. Вам потрібно вказати дату першого нагадування та періодичність наступних — “раз на місяць” або “раз на тиждень”. Лист надходитиме у потрібний день о 9 ранку та матиме тему “Нагадування про оплату”. Відкривши лист, ви відразу побачите посилання на оплату поточного шаблона, яку можна здійснити навіть без авторизації.

Дякуємо, що ви з нами❤️!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись