Skip to main content

iPay.ua разом з БФ Хелп99 Україна запускає збір на FPV-дрони для морських піхотинців

Post date Post count 1073
Поділитись

iPay.ua та благодійний фонд ХЕЛП99 Україна оголошує старт збору коштів на 50 FPV-дронів для 505 окремого батальйону морської піхоти

Морським піхотинцям потрібна ваша підтримка! 505 окремий батальйон морської піхоти щодня виконує надскладні бойові завдання на лінії зіткнення та приймає на себе потужний удар з боку окупанта. Зараз нашим воїнам-піхотинцям дуже потрібні FPV-дрони, які є незамінними для штурму та розвідки. З FPV-дронами бійці мають змогу нищити ворожу техніку, склади з боєприпасами та живу силу противника, мінімізуючи ризики для наших воїнів.

Благодійний фонд ХЕЛП99 Україна, який з початку повномасштабного вторгнення підтримує українських військових, організовує збір на 50 FPV-дронів для 505 батальйону. iPay.ua долучився до ініціативи та закликає всіх підтримати воїнів-піхотинців, які прямо зараз тримають фронт та ведуть запеклу боротьбу! Кожен дрон — це шанс врятувати життя українського захисника та наблизити перемогу.

На iPay.ua ви можете легко і безпечно зробити свій внесок на підтримку воїнів-піхотинців. Усі звіти щодо використання зібраних коштів будуть публікуватися на нашій сторінці у Facebook.

Зробити свій внесок на підтримку 505 батальйону морської піхоти можна за посиланням: https://www.ipay.ua/ua/bills/bo-blahodiinyi-fond-help99-ukraina

Дивіться звернення від наших піхотинців — разом ми непереможні!

Наближайте повернення наших кордонів разом з iPay.ua та благодійним фондом ХЕЛП99 Україна!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись