Skip to main content

iPay.ua взяв участь у конференції TechFin Expert Summit 2024

Post date Post count 502
Поділитись

iPay.ua виступив партнером заходу TechFin Expert Summit 2024 — наймаштабнішої події на фінансовому ринку. На конференції директор з інновацій Іван Степанець презентував новий платіжний метод “Мій банк”, розробленний iPay.ua

25 червня в Києві відбувся один з наймасштабніших заходів у світі українського фінтеху — конференція TechFin Expert Summit 2024, організована PaySpace Magazine. Подія пройшла за участі НБУ, Мінцифри та провідних гравців фінтех-індустрії.

Директор з інновацій iPay.ua, Іван Степанець виступив на конференції з доповіддю про нові технології платежів IBAN to IBAN. В рамках виступу Іван презентував інноваційний метод “Мій банк”, що базується на платежах в межах рахунків IBAN та має потенціал радикально змінити фінансовий ринок України.

У своїй доповіді Іван Степанець наголосив на перевагах платежів IBAN to IBAN: швидкості, безпеці та низькій вартості транзакції. Він зазначив, що ця інновація зможе перетворити мобільні застосунки банків на повноцінні cashless-платіжні засоби. Провідні представники фінтех-ринку, присутні на заході, позитивно оцінили новий метод оплати та висловили зацікавленість у його впровадженні в Україні.

Також Іван Степанець взяв участь у дискусійній панелі, де з іншими експертами ринку поспілкувався про головні тренди платіжної індустрії, виклики галузі та технологічні інновації. Серед ключових питань, що обговорювалися, були:

  • Адаптація традиційних бізнесів до нових вимог ринку шляхом впровадження інновацій.
  • Використання AI-інструментів у платіжній індустрії.
  • Застосування технології токенізації для кібербезпеки платежів.
  • Нові можливості для українського бізнесу, що відкривають платежі IBAN to IBAN.

iPay.ua висловлює подяку організаторам TechFin Expert Summit 2024! Участь у конференції дала нам змогу поділитися власними інноваціями, здобути цінні знання та налагодити нові партнерські зв’язки. Впевнені, що це сприятиме подальшому розвитку нашого сервісу та впровадженню новітніх фінтех-технологій на платіжному ринку України.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись