Skip to main content

Вересневий дайджест iPay.ua – усі новини та можливості місяця!

Post date Post count 145
Поділитись

Вересень став надзвичайно продуктивним для iPay.ua – ми не лише долучилися до знакових подій фінансової індустрії, але й відкрили нові можливості для наших користувачів.

Від участі у масштабних конференціях і запуску нових послуг до інтеграції державного кешбеку та благодійних ініціатив – цей місяць приніс багато важливих новин. Також ми раді оголосити про збір на FPV-дрони для українських захисників у співпраці з фондом Хелп99.

Читайте далі, щоб дізнатися всі деталі про наші вересневі досягнення та оновлення!

Участь iPay.ua у конференціях

Power Payment Meetup від ProMoney: Срібний спонсор і ключові спікери
iPay.ua став срібним спонсором конференції Power Payment Meetup, організованої ProMoney, яка об’єднала понад 130 провідних гравців фінансового сектора України. Ми презентували наш новий платіжний метод “Мій банк”, який може стати справжнім проривом на ринку.

Banking Digital & AI Lab – 2024: Модерація дискусій та нові горизонти
На заході Banking Digital & AI Lab – 2024, організованому Business-Format Group, представники iPay.ua модерували ключові дискусії з питань розвитку фінтеху та цифрових рішень. Участь у таких обговореннях дозволяє нашій команді бути в центрі фінансових інновацій.

Виконавча директорка iPay.ua увійшла до ТОП-50 жінок українського фінтеху

Ми горді тим, що виконавча директорка iPay.ua, Ольга Неділько, увійшла до списку 50 найвпливовіших жінок у фінтех-індустрії України за версією УАФІК.

Національний кешбек – нові можливості на iPay.ua

Завдяки запуску державної програми “Національний кешбек”, що стартувала 2 вересня, користувачі iPay.ua можуть оплачувати комунальні, освітні та інші послуги кешбеком від держави. Ми додали спеціальні позначки до послуг, які можна сплатити за допомогою кешбеку, щоб зробити процес ще зручнішим.

Благодійна ініціатива: збір на FPV-дрони для морських піхотинців

iPay.ua разом із благодійним фондом Хелп99 Україна започатковує збір на FPV-дрони для 505 батальйону морської піхоти. Підтримка наших захисників є пріоритетом, і кожен дрон, придбаний завдяки вашій допомозі, може врятувати життя українських воїнів. Долучайтесь до збору і допоможіть наблизити перемогу!

Нові послуги на iPay.ua

Ми постійно розширюємо спектр послуг на платформі. У вересні до iPay.ua було додано три нові сервіси: Твоя Школа, Help99, та ОСББ “Схід-Захід 19а”. Не забувайте стежити за нашими новинами, щоб першими дізнаватися про всі нові можливості!

Оновлення верифікації акаунту з “Дія”

В серпні ми додали в особистий кабінет можливість верифікувати акаунт за допомогою додатку “Дія”. У вересні ми оновили верифікацію і додали в особистий кабінет секцію з завантаженими документами в розділі «Мій профіль». Тепер всі документи будуть відображені та в будь-який момент можна переглянути або видалити документ з акаунту.

Фінансова порада місяця

Економте з державним кешбеком!
Використовуйте програму “Національний кешбек” для оплати важливих послуг на iPay.ua та отримуйте часткове повернення коштів. Це зручний спосіб заощаджувати на регулярних витратах.

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись