Skip to main content

Нові можливості на iPay.ua: сплачуйте за послуги кешбеком від держави

Post date Post count 320
Поділитись

Відтепер користувачі iPay.ua можуть сплачувати за комунальні, освітні та інші послуги кешбеком від держави, отриманим в рамках програми “Національний кешбек”

2 вересня в Україні була запущена державна програма “Національний кешбек”, що має на меті підтримати українських виробників та поліпшити фінансове становище громадян у складних економічних умовах. Ініціатива дає змогу українцям повертати частину витрачених коштів у вигляді кешбеку, який можна використовувати для оплати різних послуг, зокрема комунальних платежів, поповнення мобільного, інтернету, благодійності та ін.

Кешбек нараховується при купівлі товарів вітчизняного виробництва, які беруть участь у державній програмі. Мінімальна сума накопичених коштів за місяць може складати 2 гривні, а максимальна — 3000 гривень.

У Міністерстві економіки зазначають, що за два тижні після старту програми до неї долучилось більш ніж 1,2 мільйона українців. З них 177 тисяч вже отримали нарахування кешбеку в застосунку “Дія” на загальну суму у 2,9 мільйона гривень.

Як працює Національний кешбек

Щоб взяти участь в програмі, виконайте такі кроки:

  • Отримайте картку для нарахування кешбеку. Оберіть одну з карток, що підтримують Національний кешбек (такі картки пропонують ПриватБанк, Монобанк, Ощадбанк, ПУМБ та ін.)
  • Активуйте картку. Увійдіть у застосунок “Дія” і активуйте свою картку для отримання кешбеку.
  • Почніть робити покупки. Купуйте товари від українських виробників. За кожну покупку на спецрахунок нараховується кешбек у розмірі 10% від суми.
  • Використовуйте накопичені кошти. Накопичений кешбек можна використовувати для оплати комунальних та інших послуг.

Як використати накопичений кешбек на iPay.ua

Ми раді повідомити, що на iPay.ua з’явилася можливість сплачувати за більшість послуг кешбеком від держави! Наразі доступна оплата кешбеком комунальних платежів, поповнення мобільного, інтернету, навчання та інших послуг. Ми додали спеціальні позначки на послугах, які можна оплатити кешбеком.

Сплачуйте послуги кешбеком на iPay.ua у кілька простих кроків:

  • Перевірте нарахування. Перегляньте ваш баланс кешбеку у застосунку “Дія”.
  • Оберіть послуги з можливістю оплати кешбеком. На iPay.ua ми додали спеціальні позначки на послугах, які можна оплатити кешбеком.
  • Сплатіть послугу. Ви можете використати накопичений кешбек для часткової або повної оплати послуги.

Приєднуйтесь до Національного кешбеку та заощаджуйте на повсякденних витратах з iPay.ua!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись