Skip to main content

Презентація Apple 2020: де дивитися онлайн-трансляцію і які гаджети покажуть

Post date
Поділитись

Чи побачимо ми сьогодні iPhone 12 — iPay.ua зібрав чутки та інсайдерські припущення про довгоочікуваний івент.

Найгучніші прем’єри Apple завжди відбуваються у вересні, коли презентують нові смартфони. Чи буде так і сьогодні о 20:00 за київським часом? Ходять чутки, що цього вечора нам точно не дізнатися, як виглядає iPhone 12. Згідно з інформацією «яблучного» виробника, продажі нового айфону стартують не раніше жовтня. А отже, наголошують інсайдери, 15 вересня компанія імовірніше зробить акцент на інших гаджетах.

Припускається, що в Apple Park (Купертіно, Каліфорнія) покажуть Apple Watch 6 серії, новий планшет iPad Air, а також навушники AirPods Studio та додаток для пошуку загублених речей AirTags. Проте шанувальники бренду не втрачають надії, адже знають: кожна презентація компанії — це безліч неочікуваних моментів.

Де безкоштовно дивитись онлайн-презентацію Apple 2020?

Ви можете вибрати найзручніший для вас варіант:

  1. на домашній сторінці виробника;
  2. у додатку Apple Events на Apple TV;
  3. на вебсайті або в додатку для розробників Купертіно.

Apple Pay на iPay.ua

Згідно з інформацією Macrumors.com, iPhone 12 Pro 2020 року з діагоналлю 6,7 дюйма стане найбільшим iPhone, перевершивши навіть 6,5-дюймовий iPhone 11 Pro Max. До чого ми це говоримо?

На нашому сайті iPay.ua вже працює прийом платежів за допомогою Apple Pay! Якщо ви раніше оплачували товари і послуги таким способом, то знаєте, як це зручно. До слова, Євген Веліканов, генеральний директор iPay.ua, поповнив домашній інтернет за 17 секунд! і зняв про це відеозвіт.

Оплачуйте послуги швидко і зручно разом з улюбленим брендом та iPay.ua!

Підпишіться на Facebook iPay.ua та стежте за інформацією про оновлення сервісу та цікавими матеріалами.

Підписатися
Оцінити:

Поділитись